V.SIERRA: – IGLESIAS: 21
ABDOU: 11
NADAL: 13
FERRER: –

El Roca-Borràs Cappont suma una nova derrota al caure a casa davant un CB Almacelles que va sortir molt fort al partit i gràcies a la seva contundència física i una gran eficàcia en els llançaments de 3 feia que acabés el primer quart 8-19 pels visitants. Al segon quart els de casa van començar a trobar opcions més clares de cara a cistella i van millorar el percentatge de tir encara que els de vermell no van afluixar i es va arribar a la mitja part 30-41.

A la represa els de gris van sortir més intensos i més agressius de cara a cistella i van arribar a guanyar el parcial 27-19, col·locant-se a tan sols 3 punts del rival a l’acabar el tercer quart (57-60). El darrer i últim quart va començar com el tercer, els de casa van arribar a empatar el partit a 62, però aleshores els visitants es van fer forts dins la zona i no van permetre que la remuntada s’aconseguís.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.