CLUET: 5 BOLDÚ: 15
CAPARROS: 10
FARRAS: 3
VILARO: 3

El Roca Borràs Cappont suma una nova victoria al derrotar al Ceng en un partit que s’havia de jugar el 10 de març però que per culpa de les goteres es va haver d’aplaçar. Tot i així, es van poder jugar el primer quart, on els visitants gràcies als contraatacs i l’encert ofensiu aconseguien un 16-23 al final del primer quart. Aleshores va ser quan es va haver de deixar de jugar i el 6 d’abril es va reprendre el joc. El segon quart va ser molt igualat, el va guanyar els locals d’un punt, 20-19 i es que els dos equips encistellaven amb certa facilitat.

A la represa, els de vermell van augmentar el nivel defensiu i als de Lleida els va costar molt anotar, cedint el parcial 16-10 i arribant al darrer quart amb empat a 52 al marcador.

L’últim quart va començar com el tercer, el Ceng seguía essent superior i es va arribar a col·locar 7 punts a dalt, però els de gris van saber reaccionar i tornar a empatar el partit a falta d’un minut. El Ceng aconseguia anotar però els visitants reaccionaven amb un triple i un tap a la darrera jugada per endur-se el partit i sumar així la vuitena victòria de la temporada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.