SIERRA: 33 GARCIA: 2
BOLDÚ: 3 BERNABE: 24
VEGA: –
AVENTIN: 16

El Roca Borràs Cappont torna a la senda de la victòria després de derrotar a casa al Maristes Montserrat en un partit molt igualat. Aquest va començar de color blau, els visitants havien començat més posats i portaven l’iniciativa al marcador a l’acabar el primer quart 14-19. El segon va començar amb un parcial de 8-0 que capgirava el marcador, però ràpidament el Maristes es tornava a ficar per davant, arribant a la mitja part 31-38 pels de blau.

A la represa els de gris van sortir molt concentrats darrera i van aconseguir un parcial de 10-0 per remuntar el partit, però els visitants es van recompondre i el parcial va acabar 20-12, fent que s’arribés al darrer quart 51-50 pels de gris. L’últim quart va ser el més anotador, tots dos equips volien la victòria i finalment va caure pel bàndol local després d’un final agònic.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.