FEIXA: 12
AUMEDES: –
FEIXA: 1
FEIXA: 4

El CB Sicoris cau davant del CB Mollerussa en un partit que va començar de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera aconseguint un parcial de 12-7 al primer quart. Ràpidament els blanc-i-blaus capgiraven el marcador amb un seguit de cistelles i aconseguien obrir una escletxa de 13 punts al descans, 20-33.

A la represa els de vermell van intentar reduir distàncies però el Mollerussa seguia molt dur darrera i no permetia anotar amb facilitat als de casa. El temps anava passant i la diferència al marcador seguia força constant, els visitants tampoc eren capaços d’acabar de marxar del marcador i finalment el partit va acabar 51-67 pels de Mollerussa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.