MATA 12 GARCIA 11
CALVO 8 PUIG 4
PADILLA
DAGO 12

Victòria treballada del Sicoris contra el Borges, rival que en la primera volta havia guanyat als de vermell al Martin Cano.

Un inici de partit molt igualat, l’intercanvi de cistelles era constant, i cap dels dos obria escletxa en el marcador, 1 amunt pels visitants en finalitzar el primer període. En el segon quart, la dinàmica va ser la mateixa, però els nois de Sicoris van saber imposar-se i obrir una petita escletxa de 6 punts al descans (31-37). A la represa, aquest avantatge es va augmentar, i els vermell van poder arribar a una diferència de 10 punts per afrontar el darrer quart (39-49). Els de Borges, amb més cor que encert, van aconseguir entrar al partit en els instants finals, però dos contraatacs en el darrer minut deixaven el partit sentenciat amb el resultat final de 52-62.

Els de Sicoris aconsegueixen obrir escletxa amb els seu perseguidors i deixen mig encarrilada la classificació per als play-off.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.