FONTOVA: 13 RUIZ: –
DOMINGUEZ: 1 CULLERES: 7
PIJUAN: 3
RIBALTA: 6

El CB Sicoris suma la primera derrota en aquesta nova fase al caure davant el CB Bellpuig en un partit que va estar marcat pel gran inici dels locals, que gràcies a una gran defensa van aconseguir un parcial de 16-2 al primer quart. Al segon quart els de vermell per fi van reaccionar i van entrar al partit però no aconseguien retallar distàncies al marcador, arribant a la mitja part 34-18 pels de Bellpuig.

A la represa els de la Bordeta van sortir amb una marxa més, i es van arribar a col·locar a 8 punts, sent 10 els que els separava a l’acabar el tercer quart. Un període marcat per la defensa (8-14). El darrer i definitiu quart començava força de cara pels locals, que es tornaven a ficar 15 punts a dalt, però llavors el Sicoris va endurir la defensa i gràcies a un seguit de contraatacs aconseguia retallar distàncies encara que fos insuficient per remuntar el partit, que va acabar 56-53.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.