MENDEZ 12 GARCIA 3
BLANCH 11 PADILLA
ESPADA DAGO 2
CASALS TORN

Derrota del Sicoris en un partit que no es va decidir fins a l’últim instant i al que no li va faltar la polèmica.

Primers minuts de contacte entre els dos equips, on l’intercanvi de cistelles va ser constant, però on els de vermell es van imposar per 4 punts (15-19). El segon quart va ser clarament pels de casa. Als nois de Lleida els costava anotar, tot i que aconseguien tenir bones opcions de tir, això ho va aprofitar el Vallfogona per fer un parcial de 14-0 i arribar al descans 8 punts per sobre (29-21). El tercer període va començar de cara pels de Sicoris, amb un parcial de 0-7 que els ficava a 1 punt, però un 5-0 obria un altre cop una petita escletxa, però de nou els de vermell es ficaven les piles i amb un 0-8 agafaven la davantera en el marcador. Finalment s’iniciava el quart decisiu amb dos punts per sobre a favor dels locals (46-44). Un quart marcat per la igualtat, un intercanvi constant de cistelles feia arribar a l’últim minut amb empat a 61. A falta de 45’’ els de vermell tenien la pilota a camp ofensiu, però a falta de 25’’ la taula finalitzava la possessió dels visitants i obligava a buscar un tir precipitat que no va entrar. Aquests 4’’ que els va faltar als nois de Sicoris, els va aprofitar el Vallfogona, que després d’un rebot ofensiu aconseguia anotar un triple a falta de 0.8s que decidia el partit.

Derrota dura desprès d’un partit molt igualat on el més just hagés sigut que es decidís a la pròrroga, però la sort va fer que el Vallfogona seguís invicte a casa. Derrota pels nois de Sicoris de la que toca refer-se i seguir amb la bona dinàmica que portaven fins ara.