CALUGAR: 13 CASANOVAS: 3
REVERTER: 8 RUIZ: –
TORN: 4 CULLERES: 5
SIERRA: 14

El CB Sicoris tanca amb derrota aquesta primera fase al caure a la pista del Roca Borràs Cappont en un partit que va estar marcat per la igualtat. El partit començava amb un parcial de 9-0 favorable als de gris i es que als nois de la Bordeta els costava trobar opcions clares de cara a cistella. Tot i això, el Sicoris va saber mantenir la concentració i no caure en precipitacions i va anar retallant distàncies fins a tancar el primer quart per sobre al marcador 16-18.

El segon quart va estar marcat per la defensa, tots dos equips van baixar percentatges i van cometre errors constants que es va veure traduït en el marcador, 24-25 a la mitja part.

A la represa la igualtat va seguir regnant, moltes alternances al marcador però cap equip aconseguia marxar del marcador fins que al darrer quart i als darrers minuts, els locals, gràcies a un parell de triples consecutius van obrir una petita escletxa que els va servir per endur-se el partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.