CULLERES: 4 FONTOVA: 5
DOMINGUEZ: 7
PIJUAN: –
RIBALTA: 5

El CB Sicoris suma la sisena victòria al derrotar al CB Bellpuig en un partit que va començar força igualat però ràpidament al segon quart els de vermell van imposar el seu ritme i van castigar el balanç defensiu dels de l’Urgell per marxar 35-19 a la mitja part.

A la represa, el partit va seguir la mateixa tònica de la primera meitat, els de casa seguien imposant un ritme elevat encara que els visitants no es van quedar curts i van oferir una millor versió arribant a guanyar l’últim quart 12-16. Tot i això, el Sicoris es va mantenir fort i intens ja que no volia sorpreses i volia sentenciar el partit, un fet que va aconseguir a mesura que anava passant el temps i veient que el rival no s’apropava el suficient al marcador. Al final 63-47 pels de casa, que segueixen sisens a la classificació.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.