PADILLA GARCIA 7
DAGO 2
TORN

Primera victòria del Sicoris en la segona volta del campionat.

Partit molt igualat en els primers compassos, ningú obria escletxa, i si ho feia, ràpidament era respost per l’altre equip, però al final del primer període, els de casa aconseguien marxar 6 punts per sobre (15-9). El segon quart també va ser igualat, però els nois de Sicoris van sortir beneficiats del intercanvi de cistelles, arribant al descans 9 punts per sobre (26-17). El partit es va trencar a la represa, els locals van aconseguir fer un parcial de 13-4 que els posava 18 punts amunt, però els d’Almacelles reduïen fins a 15 la diferència al finalitzar el tercer període. En l’inici de l’últim quart, el Sicoris aconseguia la màxima diferència del partit al ficar-se 20 punts per sobre i deixar casi sentenciat l’encontre, però un parcial de 0-11 donava esperança als visitants, que van arribar a estar a 7 punts, però finalment la victòria es va quedar a casa pel resultat final de 51-42.