CALUGAR 4 FONTOVA
REVERTER 6 DOMINGUEZ
GIL 11 PIJUAN
SIERRA 13 RIBALTA 7

El Roca Borràs Cappont guanya al Copisteria Papers CB Bellpuig per 70 a 35. El de Cappont van fer un partit molt correcte en defensa deixant als de Bellpuig amb només 35 punts, excepte al darrer quart on els locals es van relaxar al veure que ja tenien la victòria assegurada. En els primers períodes, el Cappont no aprofitava els rebots ofensius i en defensa han permès talls del costat dèbil que els de Bellpuig treien avantatja per poder anotar. En atac, han trobat un equilibri entre el joc interior i exterior trobant el millor llançament que han mantingut durant els 40 minuts. En la segona meitat, els de Cappont han corregit algun error defensiu tot i que el partit ja estava trencat amb una diferència de 22 punts que ha anat en augment fins al final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.