SOLSONA 24 CALUGAR
RODRIGUEZ 2 REVERTER 9
ALSINET GIL 8
SIERRA 14

El Roca Borràs Cappont es torna a retrobar amb la victòria contra el Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida per 47 a 52. Després de realitzar una bona primera meitat i marxar al descans amb una diferència de 10 punts al marcador, els del barri de Cappont es van relaxar i van afluixar molt a la sortida del tercer quart anotant tan sols 6 punts. Els de Pardinyes cada cop s’anaven apropant més al marcador i els visitants es ficaven més nerviosos a l’hora d’atacar i ser contundents en les tasques defensives, estant 6 minuts en l’últim quart sense anotar cap cistella. Els de Pardinyes no van estar fins en els tirs lliures finals i aquest cop els de Cappont van saber gestionar els instants finals d’un partit ajustat i endur-se la victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.