CALUGAR STEREA 5
REVERTER REIG
GIL 12 BELETA 3
SIERRA 18 PICON 5

El júnior del Roca Borràs Cappont perd davant el CB Cervera Mobel Linea per 97 a 68. Un partit molt complet per part dels locals deixa sense cap opció als de Cappont. Els visitants van aguantar el primer quart, al darrer quart la diferència ja era de 17 punts a falta d’un minut pel descans tot i que es va maquillar al darrer minut amb un parcial de 7-0 que donava esperances per a la segona meitat. Al tercer quart, els de Cervera van sentenciar el partit fent un quart molt bo (31-16) combinant unes transicions ofensives molt ràpides i molt encert dels tirs exteriors. Al darrer quart va estar més igualat però la diferència era massa gran per recuperar-la.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.