MATEU: 2 V.SIERRA: 8
CORTASA: 10
MARESMA: 6
COMA: 2

El ROCA BORRÀS-CAPPONT torna a la senda de la victòria desprès d’imposar-se a domicili a un combatiu Gerb Bàsquet. El partit començava força de cara pels de gris amb un parcial de 0-7 als primers dos minuts, un fet que feia demanar el primer minut de temps mort local. A partir d’aquí els de casa van aconseguir entrar al partit, el homes interiors dels de groc agafaven la majoria de rebots i els permetia tenir dos, tres i quatre opcions per anotar, a la vegada que permetien que els visitants no poguessin sortir al contraatac. Al final del primer quart 24-17 pels de Gerb.

El segon quart començava amb el màxim avantatge local (28-17), però els del barri de Cappont van endurir la defensa i ràpidament es van tornar a apropar al marcador certificant la igualtat que es veia a pista, així com també ho reflectia el marcador a la mitja part, empat a 41.

A la represa, els de casa semblava que volien portar la iniciativa gràcies a un parell de cistelles ràpides, però els visitants van tornar a controlar el rebot i després d’un parcial de 9-0 tornava a tenir el control del partit. Després d’un seguit d’intercanvis de cistelles s’arribava al final del tercer quart 57-64 pels de gris.

L’inici del darrer quart va ser quan els visitants van sentenciar el partit, amb un parcial de 3-11 aconseguien el màxim avantatge (60-75) i deixaven les coses molt difícils per als de casa, que van lluitar fins al final fins a col·locar el 72-81.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.