PADILLA FARRAN 1
DAGO 5 RODRIGUEZ 13
TORN CITOLER

Victòria del Sicoris per tancar la primera volta de campionat.

Partit amb un inici travat pels dos equips, les defenses superaven als atacs, i la falta d’encert no ajudava a cap dels dos equips per marxar en l’electrònic, així que a la mitja part el marcador era favorable als locals per la mínima (21-20). En la segona part, els de vermell van posar una marxa més, van començar a trobar millors accions de tir, i feien que els de Cervera els hi costés anotar, així que augmentaven la diferència a 9 punts en començar l’últim quart (41-32). Els de verd no es van rendir, reduint a 4 punts el desavantatge a falta de 5 minuts. Però l’encert en els tirs lliures dels de Sicoris els permetia acabar d’obrir una escletxa de 15 punts i emportar-se el partit pel marcador final de 61-46.

Final de la primera volta amb un balanç de 6 victòries i 7 derrotes i amb sensacions molt bones per encarar la segona part del campionat.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.