CAMATS 2 PADILLA 2
GABERNET 22
CASES 4
El Sícoris es retroba en la victòria desprès de dues derrotes consecutives.

Els locals van sortir més endollats, començant el partit amb un 7-0 en els tres primers minuts. Però desprès de temps mort, la reacció no es va fer esperar, els visitants van fer un parcial de 2-20 en els 7 minuts següents. Una gran defensa impedia atacar als d’Artesa, perdent un gran nombre de pilotes i sense trobar tirs clars, així s’obria una escletxa al acabar el primer període (9-20). En el segon quart, la tònica va seguir igual, però els molts errors en els tirs lliures i en tirs lliurats, feia que els de Sícoris marxessin al descans amb una renda de 15 punts (17-32). En la represa, els de Lleida van trencar el partit, aprofitant els errors dels de casa i anotant amb certa facilitat, augmentaven la diferència (27-53). L’últim període va ser un intercanvi de cistelles, fent que s’arribés al marcador final de 40-61.

Primera victòria en el primer partit de l’any per als de Sícoris, que esperaran tancar la primera volta amb victòria a casa contra Cervera.