ESCUAIN: 2 MARIN: 13
SIERRA: 20 REPISO: –
BOLDÚ: 4 RINCON: 4
MELCION: 2

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma la primera derrota a casa després de caure davant del CB Alpicat en un partit en que els de gris van anar per darrera de principi a fi. Els locals sortien a pista molt posats i semblava que volien portar la capdavantera del matx, però ràpidament els de vermell van encadenar un parell de cistelles i ja es van posar per davant. Al final del primer quart 14-18 pels visitants, quatre punts de marge que van arribar a ser vuit al final de la primera meitat després d’un segon quart força similar al primer, molta intensitat defensiva i ganes de sortir corrent al contraatac per part dels dos equips. A la represa els d’Alpicat van millorar percentatges i es van elevar fins als 27 punts només en el tercer quart, ampliant la distància dels vuit als disset. L’últim quart va perdre encant, molt poc encert dels dos equips i moltes faltes que van travar el ritme citat anteriorment. Al final 60-76 pels de vermell. El ROCA BORRÀS-CAPPONT segueix vuité amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.