CABALLO: 4 ESCUAIN: 5
MELE: 4 BOLDÚ:  1
IGLESIAS: 6
NADAL: 15

El Roca Borràs-Cappont suma la quarta derrota de la temporada al caure a la pista del CB Almacelles. El partit va començar força igualat, als dos equips els costava trobar opcions clares de cara a cistella però al final dels quart els de casa van començar a imposar el seu ritme i van obrir una escletxa de 8 punts (16-8). Va ser al segon quart quan els de gris van començar a trobar tirs lliurats i a millorar el percentatge d’encert que portaven, però els de casa no es van quedar enrere i la diferència de 8 punts seguia regnant al marcador a la meitat del partit (36-28).

A la represa els de casa es van fer forts i van marcar el devenir del partit. El tercer quart va començar amb un parcial de 10-0 i tot i que el Cappont semblava que no tirava la tovallola la diferència al marcador anava augmentant de mica en mica fins arribar al 78-53 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.