RUIZ: CALUGAR: 18
CULLERES: REVERTER: 4
MOYA: GIL: –
SIERRA: –

El Roca Borràs-Cappont suma una nova victòria després de derrotar al CB Sicoris en un partit que va començar molt de cara pels de gris que pràcticament van sentenciar el partit al 1r quart després d’un parcial de 4-21. Tot i així, la tònica del partit va canviar, el CB Sicoris va aconseguir entrar al partit i van tenir millors sensacions en aquest segon quart.

A la represa els de gris van seguir mostrant la seva superioritat, i de mica en mica van anar ampliant distàncies, arribant al darrer període 25-49. En aquest últim, el nivell defensiu va baixar i els dos equips van aconseguir els millors registres anotadors del partit (23-28), acabant el matx 48-77 pels del barri de Cappont.