KHAYMEDINOV 2 RIBOT 5
PADILLA MORELL 5
DAGO 10
TORN

El Sicoris es retroba amb la victòria després d’un partit amb molts alts i baixos.

El primer període va ser molt igualat i amb un baix encert de cara a cistella. Tot i trobar bones situacions de tir, cap dels dos equips aconseguia sumar i agafar un avantatge en els primers deu minuts. En el segon quart, la tònica va ser la mateixa, però l’equip visitant va estar més ficat i va marxar a la mitja part manant en l’electrònic per 26-30. A la represa no va haver color. Els de vermell van augmentar tant ritme en atac, fent 22 punts en el quart, com en defensa, deixant amb només 4 al Seròs, obrint una escletxa de 14 punts que els visitants no van poder capgirar.

Nova victòria dels nois de Sicoris després de passar una mala ratxa.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.