ESCUAIN: 10 LUQUE: –
I.SIERRA: 11 GARCIA: 2
BOLDÚ: 3 ESCUDERO: 10
V.SIERRA: 12 JURADO: 7

El Roca Borràs-Cappont torna a la senda de la victòria desprès de derrotar al CB Pardinyes en un partit que va començar molt de cara pels de gris. Recuperar la pilota i córrer amb facilitat els va servir per col·locar un 10-2 al marcador en els primers quatre minuts. Els visitants responien col·locant una defensa zonal i portant el pes ofensiu cap als seus homes interiors. Així, aconseguien reduir distàncies i finalitzava el primer quart amb un marcador que reflectia un 17-13 pels de casa. Durant el següent quart va seguir la igualtat fins que els visitants van tornar a augmentar el ritme ofensiu i gràcies a un seguit de contraatacs i cistelles fàcils aconseguien el major avantatge (38-24). Tot i així, els groc-i-negres tancaven el quart amb un parcial de 0-8 i reduint distàncies fins a posar el 38-32 a la mitja part.

A la represa el partit va agafar una clara tendència, els de casa buscaven ampliar distàncies i marxar del marcador, per contra, els visitants buscaven escurçar aquesta distància que anava oscil·lant entre els 6 i els 12 punts. Al final del període 58-52 pels de Cappont. L’últim quart començava amb un Pardinyes que semblava que podia capgirar el resultat, un parell de cistelles els posava a tan sols 2 punts, però va ser llavors quan els de gris es van tornar a endollar i els hi van endossar un parcial de 12-0 per marxar del marcador i sentenciar el partit. Al final 85-70, una victòria que deixa al Roca Borràs-Cappont amb un balanç de 5 victòries i 3 derrotes.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.