SALCEDO: 28 BENITEZ
CASANOVAS: 1 SOLSONA: 4
RUIZ: 2 RODRIGUEZ: 11
CULLERES: 6 ALSINET: 8

El CB Sicoris guanya al Pardinyes Groc-Lleida al Martín Cano en un partit que va començar força de cara pels visitants amb un parcial de 6-0 en els tres primers minuts. Tot i això, els de vermell finalment van entrar al matx i llavors van ser els groc-i-negres els que van estar cinc minuts sense anotar. El primer quart finalitzava 13-16 pels de Pardinyes i el segon començava exactament igual que el primer, els visitants endossaven un parcial de 0-8 per marxar del marcador i col·locar un 13-24 al minut tretze de partit. Els de la Bordeta, igual que en el primer quart, aconseguien tornar el parcial rebut i deixava sense anotar al rival durant els últims quatre minuts del quart, rebaixant la diferència a la mitja part a tan sols dos punts, 24-26. A la represa, la igualtat era màxima però els de casa en cap moment van cedir i van aconseguir mantenir lleugers avantatges fins que a les acaballes del tercer quart els de vermell van augmentar el nivell defensiu i gràcies a un seguit de contraatacs van ampliar distàncies finalitzant el quart onze a dalt, 38-49. El darrer quart va venir marcat pel desencert dels dos equips, poques cistelles en els primers vuit minuts del quart, i quan el partit semblava sentenciat amb els locals tretze punts a dalt, el Pardinyes va encistellar tres triples i va ficar la por al cos als locals que finalment van aconseguir la victòria 61-53.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.