CHARLES: 6 ESCUAIN: 4
GARCIA: – I.SIERRA: 9
BERNABE: 17 BOLDÚ: 6
AVENTIN: – V.SIERRA: 6

El Roca Borràs-Cappont suma la tercera derrota de la temporada al caure a la pista del Maristes en un partit que va començar força de cara per l’equip local. Als de gris els costava trobar opcions clares de cara a cistella i es que la defensa blava estava sent molt correcta. 20-9 al final del primer quart. Va ser al segon quart quan els visitants es van endollar i van retallar distàncies al marcador aconseguint posant-se per davant al transformar un triple a l’últim segon del quart per establir un 31-34 a la mitja part. Les coses van canviar molt al tercer quart, un parcial de 19-1 deixava molt tocats als visitants, poques idees i poc encert, feien que els de blau arribessin al darrer quart quinze a dalt, 50-35. En el darrer quart l’equip va treure caràcter i va intentar la remuntada, però no hi va haver èxit. Al final, 63-53 pels de blau.