ESCUAIN: 6 CLUET: 6
BOLDÚ: 7 CAPARROS: 10
VILARO: 2
COCA: –

El Roca Borràs-Cappont suma una nova victòria al derrotar a casa al CENG en un partit marcat pel gran inici dels de gris. Els locals, molt posats darrera, una vegada recuperaven la bola aconseguien córrer al contraatac amb gran facilitat. Els de vermell anaven sobrevivint gràcies als llançaments de tres punts, però tot i això, al final de la primera meitat el resultat era de 45-28 pels de Cappont. A la represa la dinàmica del partit va canviar, els de gris van necessitar quatre minuts per anotar la primera cistella, però el bon joc seguia i s’arribava al darrer quart amb la feina feta, 67-48, un fet que es va traduir en certa relaxació per part del Roca Borràs-Cappont, però que acabava el partit sense cedir cap dels quatre parcials.