CATALAN: 2 MOYA
CODINA ESQUERDA: 5
BERTRAN
URIACH

El CB Sicoris cau davant del CB Tremp en un partit que va tenir un inici molt de cara pels de casa, que van sortir molt endollats i van dominar clarament la primera meitat. Un 19-4 inicial demostrava que als de blanc els costava controlar el rebot i poder sortir ràpid al contraatac ja que el balanç del rival era molt correcte, i la sangria va acabar amb un 28-9 al final del primer quart. El segon va ser del tot diferent, els del barri de la Bordeta van augmentar la intensitat defensiva i van aconseguir deixar al rival en tan sols 9 punts. Tot i això, el parcial va ser de 9-9, i l’encert de cara a cistella va aparèixer a la represa, quan els del Segrià per fi van poder mostrar el joc ràpid i alegre que ens té acostumats aconseguint retallar distàncies fins a col·locar el 47-41 a l’acabar el quart. El darrer i últim quart començava com el tercer, un Sicoris molt valent s’aconseguia posar per davant 50-53, però els de casa van reaccionar i després d’uns cinc últims minuts força estranys van aconseguir la victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.