GUASCH: 5 I.SIERRA I:  –
I.TORRES: 4 BOLDÚ:  5
SOLE: – CARRERA: 1
FOLGUERA: – V.SIERRA: 3

El Roca Borràs-Cappont suma una nova derrota al caure a la pista del CB Bellpuig en un partit que els de casa van dominar de principi a fi. Van sortir molt durs darrera, i gràcies a la seva superioritat física aconseguien un parcial de 13-2 en els primers vuit minuts que van marcar el camí del partit. Als de gris els costava trobar opcions clares de cara a cistella i els de taronja sense fer soroll anaven augmentant distancies. S’arribava a la mitja part amb un contundent 37-16 pels de casa. A la represa, els de Cappont es van trobar més còmodes i el parcial del tercer quart va ser de 16-14. Tot i això, en el darrer quart l’equip va baixar els braços i dels vint de diferència van passar a ser quaranta. Felicitar al rival, que es manté líder imbatut després de 5 jornades.