DAGO 4 MENDEZ 3
TORN BLANCH 2
ROBLES, D.

El Sicoris es torna a trobar amb la victòria en el seu debut a casa.

Un bon inici dels locals, tancant molt bé el rebot i amb ràpides transicions, permetia obrir escletxa en els primers compassos de partit. Però una defensa en zona dels visitants en el segon període, trencava el ritme dels de vermell i feia capgirar el marcador al descans (20-26). En la represa, una gran defensa dels de Sicoris, deixant amb 2 punts en tot el quart als seus rivals, els permetia tornar a manar, i en l’intercanvi de cistelles de l’últim període van ser més decisius per acabar d’emportar-se el partit amb el marcador de 50-44.

Aquesta victòria permet agafar confiança als de Sicoris per encarar una setmana on juguen dos partits.