RUIZ: 2 REIG: –
CULLERES: 4 BELLETA: 12
PICON: 20
RAMIREZ: 4

El CB Sicoris suma una nova derrota al veure’s superat per un Cervera que va a sortir a per totes des del primer minut. Als de casa els va costar entrar al partit, i es que van encaixar un parcial de 6-14 en els primers set minuts. Els verd-i-negres superiors en alçada, controlaven el rebot i no permetien que els de la Bordeta anotessin amb facilitat. Tot i això i amb el pas dels minuts, els de vermell van aconseguir tancar el rebot, l’equip va començar a rutllar i es va començar a anotar amb certa facilitat acabant la primera meitat amb empat a 26 al marcador. La igualtat seguiria durant el tercer quart, primer sent el Cervera qui intentava marxar, sent després els lleidatans qui prenia la davantera. Finalment s’arribava al darrer quart amb un tímid avantatge d’un punt pels de casa. Tot i això, els visitants van començar millor, i després de recuperar tres pilotes seguides i culminar-les amb cistella, aconseguien obrir una escletxa de set punts (43-50) a falta de cinc minuts per acabar el partit. El Sicoris, però, no va llençar la tovallola, i gràcies a un parell de cistelles i un triple, aconseguien reduir distancies i col·locar-se a tres punts (51-54). Finalment, el Cervera va saber jugar amb cap i endur-se una victòria molt treballada.