RODRIGUEZ: 10 SALCEDO: 16
FEIXA CASANOVAS
AUMEDES RUIZ
FEIXA: 2 CULLERES: 8

El CB Sicoris cau davant del CB Mollerussa en un partit que va començar molt de cara pels de vermell ja que van sortir amb molta intensitat darrera i molt endollats davant, castigant el balanç defensiu dels de Mollerussa. Així doncs, s’arribava al final del primer quart amb un avantatge de 8 punts pels de la Bordeta (12-20). Durant el segon quart, les coses semblaven que seguirien la mateixa dinàmica del quart anterior, però els de casa van reaccionar i gràcies a un seguit de cistelles seguides aconseguien reduir la distància a tan sols 2 punts, que finalment els visitants van incrementar a 7 en acabar la primera meitat. A la represa tot va canviar, un Sicoris més cansat, acusava la gran intensitat mostrada a la primera meitat i es veia superat una vegada i una altra fins que els de casa van poder capgirar el marcador i arribar al darrer període 46-44. El darrer quart va començar molt bé pels blaus, 5 punts seguits els col·locava amb el màxim avantatge del partit (51-44) però els de vermell van saber reaccionar i tornar el parcial per tornar-se a ficar per davant 53-55 a falta de tan sols 2 minuts. Aquí va saber quan va aparèixer l’Aumedes, que amb 3 triples consecutius va sentenciar el partit i va donar la victòria als de casa 63-55.