DIAZ 21 DAGO 3
LOPEZ 2 TORN
FLORENSA 5

Primera victòria del Sicoris en un partit que va dominar en tot moment.

Inici molt fort dels visitants, amb un parcial de 0-17 que complicava molt les coses per als de casa. Diferència que va augmentar fins als 22 punts en finalitzar el primer període (6-28). El segon quart va ser més igualat, una defensa zonal presentada pels nois de l’Alpicat frenava als de Sicoris, arribant així a la mitja part amb una diferència de 20 punts (23-43). La segona meitat seguia la dinàmica del segon quart, on un intercanvi constant de cistelles feia que la diferència casi no varies (36-55). Però un altre molt bon període dels visitants, feia que la diferència en el marcador augmentés fins al definitiu 43-76.

Bona victòria del Sicoris, per agafar moral per encarar els propers partits.