RICART 3 GARCIA 12
CORDERO 4 PADILLA
RYDLEWICZ 4 DAGO 7
RISCO TORN

Debut amb derrota del Sicoris en un partit d’infart que va necessitar dues pròrrogues per a decidir-se.

L’equip visitant va despertar tard, però en la segona meitat del primer període va imposar el seu joc per endossar un contundent 0-16 i emportar-se el primer quart per 7-18. En el segon parcial, la dinàmica va canviar, i l’equip de casa va igualar el partit a la mitja part (29-30). Durant la segona meitat el intercanvi de cistelles va ser constant, fins arribar a un final ajustat, on els errors en els tirs lliures dels de vermell, donaven l’opció de convertir un triple sobre la botzina als de casa que forçava la primera pròrroga. Els períodes extres no donaven un vencedor, les cistelles per ambdós equips es repetien, i un altre cop els errors en els lliures dels visitants feia que els d’Almacelles forcessin la segona pròrroga. Finalment, aquests errors en els lliures, feia que la victòria es quedés a casa per un ajustat 76-73.

Tot i la derrota, bon partit dels de Sicoris, que tenen tota la temporada per anar polint detalls.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.