ABADIAS GILART
GODIA CASES 2
JORDANA
TOLSA
El Roca Borràs Cappont guanya a Alpicat el segon partit de la competició, que suposa la primera victòria a domicili.

Només disputats els primers minuts de l’enfrontament ja es va veure que seria un partit igualat, en que cap dels dos equips es mostraria còmode dins la pista. Els de Cappont van començar mostrant un joc molt ordenat però amb una falta d’encert preocupant que permetia seguir dins del partit als locals. Tot i així, van aconseguir trencar el partit abans del descans i obtenir una bona diferència per la segona meitat.

Ja en la represa, es va veure un Alpicat mermat per les baixes que es va intentar apropar al marcador a base d’accions individuals, però els visitants van saber gestionar la diferència fins arribar al 33-41 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET. Guarda el enlace permanente.