MIRABALL: 5 SALCEDO: 19
DOMINGO: 2 CASANOVAS: 2
SELLART RUIZ: 2
CULLERES: 6

El CB Sicoris comença amb bon peu aquesta primera fase al vèncer a domicili al Maristes Montserrat en un partit que ha començat força de cara pels visitants. Després d’uns primers minuts de molta igualtat, els de vermell van augmentar el nivell defensiu i amb això el ritme del partit, un fet que els va permetre robar pilotes i sortir al contraatac amb gran facilitat i que va fer que els del barri de la Bordeta arribessin a la mitja part amb una renda favorable de divuit punts (21-39).

A la represa, els de blau van encadenar un parcial de 8-0 reduint a tan sols 10 punts la diferència, però el CB Sicoris a l’igual que a la primera meitat, va ser capaç de tornar a augmentar pulsacions i elevar el ritme del partit, i això es va traduir en un contundent parcial de 0-13 pels de vermell i feia entrar als visitants 21 a dalt al darrer quart. Amb el partit decidit, en aquest últim quart que es va veure un intercanvi més fluït de cistelles i finalment, el matx es va decantar pels de vermell.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.