AIGUADE 8 BONEU 3
VILA GONZALEZ
MARTINEZ 5 CASES
RODRIGUEZ 5 PAREDES 3
Primer partit de la segona volta on sofrir una dura derrota del cadet del Sicoris a la visita al camp del Club Basquet Tàrrega partit on el primer quart tots dos equips van competir-lo 11-7 però ja en el segon quart l’equip local amb unes bones defenses i un gran encert van marxar del marcador amb una diferencia de 37-14.

A la represa del partit la tònica seguia sent la mateixa una fluixa defensa per part de l’equip visitant i uns bons atacs per part dels locals marxant així al últim període amb un marcador de 58-24, en l’últim quart els dos equips ja donaven el partit per acabat arribant al final d’aquest amb un marcador de 64-34.

El Cadet ha de retornar a la dinàmica dels bons entrenaments amb intensitat i bona actitud per tornar a competir i guanyar els partits.