IBARZ 2 BELLET 4
BESSEN 2 MORENO 7
BIELSA CULLERÉS
GONZALEZ
Mal inici de segona volta per al Roca Borràs Cappont, que deixa escapar la victòria a la pista del Binèfar.

Els visitants van fer un gran inici de partit tot i les moltes baixes, amb bones defenses i ràpides transicions aconseguien agafar una renta de 13 punts al finalitzar el primer període (11-24). Però els locals no van baixar les braços, i van reduir una mica les diferències abans d’arribar al descans (20-30). En la segona part tot va canviar, els locals van sortir amb ganes de remuntar i ho van aconseguir. Un gran tercer període va fer que els de gris tinguessin que iniciar l’últim quart per sota en l’electrònic (42-35). Es de Lleida no es van rendir, i van aconseguir empatar el partit a falta de pocs minuts, però el cansament acumulat i l’encert dels locals va fer que la victòria es quedés a casa.