DAVID BARBECHO, MÍTIC «VINCE» [2007 – 2013]

David Barbecho, guanyador de les 4 lligues del Cappont i peça fonamental en aquells anys daurats. Que recordes d’aquella etapa?
Que bons records em porta aquella època, ara mateix se m’esta dibuixant una rialla a la cara. La veritat que va ser molt satisfactoria a nivell d’equip i personal. Mai pensava que als meus 28 anys arribaria una època tan bona, en aquell equip es va ajuntar joventut i veterania formant un «còctel molotov» mortal, que es demostrava a la pista (sempre i quan nosaltres volíem, jejeje) sense donar opció als equips rivals, d’ aquella època. M’emporto el retrobament amb vells amics i el conèixer a noves persones.

Et recordem com un gladiador de les zones, quin era el teu secret per capturar tants rebots per partit?? Alguns et deien el «Felipe Reyes» de Cappont.
Jajaja me surten els colors comparant-me amb el gran Felipe Reyes, un dels meus ídols, un “Espartaco” un lluitador, bé, la veritat es que cadascú ha de saber les seves mancances i virtuts, jo sabia que tècnicament era limitat ( i més havent deixat el basquet durant 6 anys), llavors ho intentava pal·liar amb intensitat i ganes. Amb el nou rol de pivot, consistia més  en ajudar en defensa al equip i agafar rebots. Hem motivava molt, i més quan els companys d’equip em deien que sempre voldrien un Vince al equip en el «supermanager», nos us en recordeu dels meus crits intimidatoris?

Contan’s alguna anècdota de vestuari, volem noms dels teus millors «socis» alhora de fer la xarana de grup!
Ostres ara mateix hem ve el nom de Javito (Javi Albejano) i Joselito ( Jose Sentis), vaja dúo, sempre estaven tramant coses per fer riure i fer alguna que d’altra brometa amagant la tovallola o bambes.  Sempre m’en recordaré al principi de començar aquesta etapa de basquet, que al vestuari sempre aquest parell es es ficaven a dir les frases típiques de …»conoces al abogado….,o se van a pelear….,vienes a la cena….«,  innocent de mi, picava com un nen petit ,jajaja. Ens ho passàvem genial. Per finalitzar un dels millors socis era en Javi, sempre deiem «Javito i Felipito», teníem molt bona sintonia tant a dintre de la pista com a fóra i com ja li vaig dir amb ell alguna vegada, quina llàstima de no haver sigut de la mateixa generació, si no ho haguéssim petat tot.

Finalment, d’on surt el teu sobrenom «Vince»??
Pues això ja fa 14 anys quan es va formar el primer equip sènior del Cappont que coincideix amb les primeres temporades del Vince Carter a la NBA, en aquella època jugava d’aler, portava perilla, també soc moreno, i fins i tot deien que ens assemblàvem moltes coincidències, no? i un dia fent el corrillo al acabar el entrenament van començar a dir-me tu t assembles a Vince Carter, i a partir d’allí me van començar a dir VINCE.

David Barbecho, un GRAN.

barbechoDavid Barbecho –> 6,4 p + 8,3 reb  [PÍVOT, 7 temporades]

Esta entrada fue publicada en LLEGENDES. Guarda el enlace permanente.