NACHO VALLINA, EL MÉS GRAN DE TOTS [2008 – 2013]

Entrevista formulada al que per molta gent que ha passat per aquest club, confirma que ha sigut un referent. Un líder, Nacho Vallina. Guanyador de 4 lligues senior provincials de Lleida i 2 copes federacions.

Nacho, com valores la teva “etapa Cappont”?
La meva etapa a cappont la podria separar en dos vertens. La primera, a nivell esportiu ha sigut espectacular. L’equip ha sigut clar dominador dels campionats durant bastants anys, combinant  jugadors veterans amb novells i treient el màxim profit d’ells. Vam ser capaços de guanyar varies lligues i fer doblets amb la copa federació amb relativa facilitat.

A nivell individual hem vaig sentir molt particep de tots aquestos triomfs, i amb la confiança dels entrenadors que vaig tenir, tan al Manel, Pepe i Alvaro els hi agraeixo aquesta confiança. A nivell personal nomès dir que la majoria son amics meus, que els hi tinc un gran apreci i que espero seguir amb contacte amb ells. Hem resulta molt agradable anar coincidints amb ells i xarrar una estona.

Tots els teus companys d’equip tenen paraules bones de tú, que n’opines? Conta’ns alguna anécdota de vestuari.
 Crec que parlen bé de mi, perque tenen por de que els enganxi despres pel carrer…jajaja. Parlant més seriosament, crec que veien un jugador molt veterà però amb la il·lusió pel basquet d’un infantil, que ho dona tot al camp, lluitador i que no li agrada perdre mai a res.

Ara que estem en familia, explica la veritat. Com es generen aquests músculs de bomber?
 jajaja. Musculs de bomber?? A mi m’encanta l’esport i res més. Els meus músculs nomès serveixen per ficar-se al poste i treure-li els colors a tios que et treguin un pam, jajaja. Una abraçada!!!

DSC_3988

Nacho Vallina –> 11,4 p + 6 reb  [ALAPÍVOT, 6 temporades]

Esta entrada fue publicada en LLEGENDES. Guarda el enlace permanente.